13 Μαρ 2012

Κάλεσμα συμμετοχής, αγώνα και νίκης.


Αγαπητοί φίλοι,
Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012  συμμετέχουμε στην εκλογή του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Το Εθνικό Συμβούλιο του κινήματος,  με βάση το καταστατικό μας, ανακήρυξε μοναδικό υποψήφιο τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Η αυτονόητη εκλογή του δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται την ψήφο και την υποστήριξή μας.
Η συμμετοχή στις εκλογές, θα είναι απόδειξη:
·  Της απόφασής μας να κάνουμε μια νέα δυναμική αρχή.
·  Της  πίστης στην ιστορία μας, στις αρχές και τις αξίες του ιδεολογικού και πολιτικού μας χώρου.
·  Της θέλησής μας να δικαιώσουμε τις θυσίες των Ελλήνων.
·  Της απόφασής μας να είμαστε μπροστά στον αγώνα για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Η συμμετοχή μας είναι ασφαλής απόδειξη πως είμαστε στο ΠΑΣΟΚ πρωτίστως για τα δύσκολα, είμαστε στο ΠΑΣΟΚ για να υπηρετούμε την χώρα και τους πολίτες.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σύμπραξη με τους ηττημένους Γερμανοτσολιάδες και κάθε λογής δοσίλογους

Ανώνυμος είπε...

είμαστε στο ΠΑΣΟΚ για να υπηρετούμε την χώρα και τους πολίτες. καλά καταλαβαίνεις τι γραφής?πια χωρα και πιους πολίτες να υπηρέτησης αυτούς που πρόδωσες η αυτούς που δεν έχουν να φάνε??τουλάχιστον μη μιλάτε "ΒΟΥΛΟΣΤΕΤΟ" αυτή είναι η μοναδική υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρεται στην χωρα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ.ΓΙΑΝΝΗ ,ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ.ΠΑΣΠ ΤΕΡΓΕΣΤΗΣ.ΗΛΘΑ ΜΕ ΩΤΟΣΤΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΤΩΡΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚ.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ,ΠΟΙΟΝ ..ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 360 ΕΥΡΩ;ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ.ΜΑΚΡΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που ξέρατε να τα ξεχασατε, μας προδοσατε και τωρα ζητάτε και την ψήφο μας; θέλετε και 2 ευρώ ξεφτίλες.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, Αυτό δεν είναι ψηφοφορία αλλά καταμέτρηση της εκλογικής δύναμης που εκφράζει για το ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης Βενιζέλος.Εφόσον δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα η διαδικασία γίνεται γιαυτό αποκλειστικά το λόγο και μάλιστα με πληρωμή. Ίσως για τις εσωκομματικές ισορροπίες να είναι αναγκαία αλλά τι φταίει να την υποστεί ένας λαός που άλλα ψήφισε το 2009 άλλα έγιναν στη συνέχεια μέχρι σήμερα και ίσως δει "φώς" μετά το 2030 για να φτάσει στο επίπλαστο "όπως λέγεται" επίπεδο του 2009. Και τελικά κανείς πολιτικός δεν πταίει; Και πρόσεξε η τιμωρία δεν εξαντλείται στη μη επανεκλογή και όλα τελέιωσαν!! Για το λόγο αυτό Γιάννη πρέπει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη αυτών που μαζί ΔΕΝ τα ΦΑΓΑΜΕ!! Την Κυριακή 18 Μαρτίου το ΠΑΣΟΚ θα αναμετρήσει για πρώτη φορά επίσημα τις δυνάμεις του και ίσως αυτό να συνετίσει την νέα του ηγεσία, να αντιληφθεί τι συμβαίνει στην "πραγματική" ελληνική κοινωνία, των ανέργων, των συνταξιούχων και των εργαζομένων.

Ανώνυμος είπε...

Και ξανά πρός τη δόξα τραβά!

Ανώνυμος είπε...

Είναι εντελώς αντιαισθητικό έως εμετικό να σου ζητάνε να σε σώσουν αυτοί που σε κατέστρεψαν.
όχι από ένα τυχαίο λάθος ή μια κακιά στιγμή, αλλά αυτοί που συνηδειτά έβαλαν τους εαυτούς τους και την τσέπη τους πάνω από το δημόσιο συμφέρον και πάνω από την ίδια την Ελλάδα.
Η τιμωρία δεν μπορεί να είναι μόνο πολιτική, κάποιοι πρέπει να πάνε πίσω από τα σίδερα.
Αυτή είναι η αυτονόητη αρχή για ένα νέο ξεκίνημα και όχι η εκλογή (χαχαχα!!) του εδώ και καιρό διεφθαρμένου Βαγγέλη Βενιζέλου! Και γνωρίζω πολύ καλά τη βαρύτητα των λέξεων που χρησιμοποιώ! Καληνύχτα και καλή τύχη!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το blog των απλήρωτων εργαζόμενων του ΠΑΣΟΚ θα κλείσει την Πέμπτη στις 17:00 το απόγευμα, όπως αναφερούν σε ανακοίνωσή τους... Μάλιστα τονίζουν ότι συνάδελφοί τους δέχονται απειλές από «αυτόκλητους προστάτες του νέου προέδρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ....

http://www.zougla.gr/politiki/article/klinoun-to-blog-logo-apilon

Ανώνυμος είπε...

Η απάτη των διοδίων συνεχίζεται! Νέος νόμος-έκτρωμα υπό ψήφιση στη βουλή!
Εισάγεται άρθρο με το οποίο απαγορεύεται και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης η με οποιονδήποτε τρόπο κατάληψη μέρους ή ολόκληρου του...
οδοστρώματος και των εγκατεστημένων σ’ αυτό σταθμών διοδίων.

Οι εταιρείες θα μπορούν πλέον να εισπράττουν διόδια ακόμα και εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί τμήματα των αυτοκινητόδρομων και μάλιστα οι τιμές θα είναι οι ανώτατα προβλεπόμενες σε κάθε σύμβαση παραχώρησης!

Περιμένουμε να δούμε τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές μας μπροστά σ’ αυτό το νέο έκτρωμα.