18 Απρ 2012

6 Μάη, επιλογή ευθύνης..


Στις 6 του Μάη οι πολίτες  με την ψήφο τους θα επιλέξουν τον δρόμο  της εξόδου από την κρίση. Θα επιλέξουν τον ανηφορικό  αλλά σίγουρο δρόμο για να επανακτήσει η χώρα την οικονομική της αυτοδυναμία και την κοινωνική συνοχή. Σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν  εάν θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέσα στην Ε.Ε με τις ευκαιρίες, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αυτή. Θα   αποφασίσουν εάν διατηρήσουμε τα κεκτημένα της σταθερότητας και της ασφάλειας που έχουμε συμμετέχοντας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Θα αποφασίσουν εάν η Ελλάδα θα συμμετέχει στον μεγάλο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό αγώνα μέσα στην Ε.Ε μαζί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις ή θα αθροιστεί στις συντηρητικές που κυριαρχούν σήμερα σε αυτήν.
Ο δύσκολος δρόμος που προτείνει το ΠΑΣΟΚ, είναι ένα ρεαλιστικό και ολοκληρωμένο σχέδιο, που μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να δικαιωθούν οι θυσίες των Ελλήνων. Θυσίες μεγάλες, ιδιαίτερα των αδύναμων οικονομικά, των νέων, των ανέργων και όλων εκείνων που επλήγησαν ιδιαίτερα από την κρίση.  Με την υλοποίηση της ιστορικής απόφασης της 26ης Οκτωβρίου του 2011 η χώρα και η οικονομία αρχίζουν να σταθεροποιούνται. Πρέπει να ακολουθήσουν πιο πυκνά βήματα ανάπτυξης, για να δημιουργηθούν θέσεις απασχόλησης, να ενισχυθούν τα εισοδήματα και το κοινωνικό κράτος.
Η δική μας πρόταση είναι η Αυτοδύναμη Ελλάδα με επάνοδο στη δημοσιονομική σταθερότητα και κυριαρχία, με αποκατάσταση των απωλειών και άρση των αδικιών. Αυτοδύναμη Ελλάδα σημαίνει και κάτι πολύ συγκεκριμένο, προσωπικά για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα. Σημαίνει πως ο Έλληνας πολίτης γίνεται υπερήφανος, ασφαλής, αξιοπρεπής.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΑΚΗ .... ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ...

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΟΙΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ .... ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ...