26 Ιουν 2010

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν την ανάγκη και την στήριξή μας στον αγώνα τους για την απεξάρτηση. Γι’ αυτό και οι σύγχρονες κοινωνίες θα πρέπει να γίνονται ασπίδες προστασίας για τα αδύναμα μέλη τους.
Η μεγαλύτερη ασπίδα στον αγώνα κατά των ναρκωτικών είναι η ενημέρωση, η ενημέρωση από την πολιτεία, η ενημέρωση στο σχολείο, η ενημέρωση από κάθε φορέα αυτοδιοίκησης, γιατί το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη.
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών πρέπει να αποτελεί για όλους μας την αφορμή για κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση. Είναι καλύτερα όμως να δείχνουμε την ίδια ενεργητικότητα όλο το χρόνο και όχι μόνο την ημέρα αυτή.
Όλοι χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο, να βρεθούμε πιο κοντά στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης και στις οικογένειές τους, που βασανίζονται και ταλαιπωρούνται.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τους ΟΚΑΝΑ (πχ Σταυρούπολη) υποτίθεται ότι είχατε πρόγραμμα μετεγκατάστασης στα Νοσοκομεία και την κατάρτιση νέων προγραμμάτων μεθαδόνης τι ακριβώς έχετε κάνει? Αλλωστε λεφτά υπάρχουν.......

Ανώνυμος είπε...

Κάπου διαβασα οτι θα ανακοινώσεται 7 μεγάλα έργα στην Θεσσαλονίκη. Αναρωτιέμαι ως τι θα τα ανακοινώσετε γιατι τους επόμενους 4-5 μήνες δεν νομίζω οτι θα υπάρχουν πολιτικά περιθώρια παρά μονο σφοδρες αντιδράσεις. Εκτιμούμαι τις καλές προθέσεις αλλά ως γνωστον ο δρόμος προς την κολαση είναι στρωμενος με καλές προθέσεις.......Εξαπατήσατε τον λαό και θα υποστείτε τις πολιτικές συνεπειες, το ΠΑΣΟΚ δημιουργησε το σημερινό κράτος το ΠΑΣΟκ θα το διαλύσει, αυτη ειναι η μοιρα σας. Οπότε αφήστε την υποκρισία περι ναρκωτικών και δήθεν πρωτοβουλιών

Φοιτητής από Θεσσαλονίκη είπε...

Τι γίνεται με το μετρό της Θεσσαλονίκης, κύριε Μαγκριώτη;;;

Πραγματικά πιστεύετε ότι είμαστε ανόητοι και μας λέτε για επεκτάσεις, Ευκαρπία, Καλαμαριά, και Σίνδο!

Είστε σίγουρος ότι θα είναι έτοιμο το 2014 ;;;;

Γιατί αν είστε, τότε κι εγώ είμαι σίγουρος ότι (ότ)αν κατασκευαστεί σίγουρα δε θα είστε ακόμη Κυβέρνηση για να το εγκαινιάσετε...


ΥΓ: Προφανώς έχουμε σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθούμε (η οικονομική σας κρίση), αλλά αφήνω άλλους γι' αυτά.. Εγώ θα λέω για το μετρό...

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας

Ανώνυμος είπε...

ασδφ