1 Ιουν 2010

Ραντεβού στο Φεστιβάλ Βιβλίου!

Το Φεστιβάλ Βιβλίου είναι ένα σπουδαίο, πνευματικό και πολιτιστικό γεγονός, που χαρακτηρίζει την πνευματική ζωή του τόπου μας.
Το βιβλίο παραμένει και είναι απαραίτητη πηγή μάθησης. Παραμένει ένα μέσο που παιδεύει πραγματικά το μυαλό και ενισχύει την μάθηση και την ψυχαγωγία Παραμένει και είναι ουσιώδες μέσο επικοινωνίας όχι μόνο ανάμεσα σε συγγραφέα και αναγνώστη αλλά και ανάμεσα στους αναγνώστες.
Για άλλη μια χρονιά πιστοί στο ραντεβού μας θα δώσουμε όλοι το παρόν στο Φεστιβάλ Βιβλίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βορείου Ελλάδος με μεράκι και αγάπη για το βιβλίο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά το φεστιβαλ βιβλίου παραιτηθείτε και ελάτε να συναντήσετε τον απλό τον κόσμο στον δρόμο.......εκεί που ανήκετε.

christeas είπε...

θα ήθελα την γνώμη σας σε 7 ερωτήματα
1. Όταν λες ψέματα είσαι ψεύτης?
2. Όταν είσαι υπουργός και δεν κάνεις τίποτα να σταματήσεις τους άλλους υπουργούς που κλέβουν τον εθνικό πλούτο είσαι συνένοχος άρα κλέφτης?
3. Όταν εξαπατήσεις έναν ολόκληρο λαό είσαι απατεώνας?
4. Όταν παραδόσεις την εθνική ανεξαρτησία χωρίς μια ντουφεκιά είσαι προδότης?
5. Μπορεί ένας ψεύτης, κλέφτης, απατεώνας και προδότης να είναι πρωθυπουργός?
6. Στην απίθανη περίπτωση που ένας τέτοιος άνθρωπος είναι πρωθυπουργός μιας χώρας τι πρέπει/μπορεί να κάνει ο λαός αυτής της χώρας για να τον διώξει?
7. Εάν κάτι τέτοιο συνέβαινε στην Ελλάδα θα μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να τιμωρηθεί όπως ο νόμος ορίζει στο άρθρο 7 του συντάγματος?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Ζωγράφος Γρηγόρης Χρηστέας
Π.Α.Κ - Λ.Α.Ο.Σ
Υδρα 18040
+30 6978876898
gregory@christeas.com
www.christeas.com
www.papandreou-pasok.info

Σύνταγμα του Κράτους
MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
'Αρθρο 7 - (Ποινή και έγκλημα χωρίς νόμο)
2. Tα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει.