20 Δεκ 2011

Απάντηση για ανάρτηση σχετικά με Πόθεν Έσχες


Αγαπητοί φίλοι,
Σε σχέση με την ανάρτησή σας,  θα ήθελα να σημειώσω τα εξής:
Η πραγματική μου κατάταξη θα ήταν στην ακριβώς αντίθετη κατηγορία. Ειδικά για τις μετοχές και τα αμοιβαία κεφάλαια θα ήθελα να σας διευκρινίσω ότι:
  1. Από την Αρμόδια Επιτροπή της Βουλής δεν ζητείται να αναφέρεται η αξία των μετοχών την ημέρα κατάθεσης του Πόθεν Έσχες, παρά μόνο η τυχόν  μεταβολή τους. 
  2. Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής υπάρχουν όλοι οι κωδικοί  και ανά πάσα στιγμή  γνωρίζουν τα πάντα για τις μετοχές των Βουλευτών, ίσως γι’ αυτό και δεν ζητούν να αναγράφεται η αξία τους.
  3. Η αξία των δικών μου μετοχών και των αμοιβαίων κεφαλαίων,  αθροιστικά κινούνται   περίπου στις 20 χιλιάδες €.
Πάντως έχετε δίκιο, ότι σε πρώτη ανάγνωση του Πόθεν Έσχες αυτό δεν είναι εμφανές και γι’ αυτό την επόμενη φορά  θα ζητήσω να αναγράφεται η ακριβή τους αξία.

http://briefingnews.gr/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97/item/12681-h-krisi-den-aggizei-toys-politikoys-arxigous

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μαγκριώτη .... απο όλες τις παπαριές που μας παραμύθιαζες τοσο καιρό ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ....

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ !!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ?

ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ - ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ? ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ?

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΣΟ ΣΤΡΥΜΟΝΟΧΩΡΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ? ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ?

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ....