5 Οκτ 2009

Οι εκλογές, ο δρόμος και οι δεσμεύσεις μου…!

Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα ήταν ξέσπασμα ελπίδας στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, στο ΠΑΣΟΚ και στο πρόγραμμα του. Ήταν καταδίκη της υποκρισίας του Κ. Καραμανλή. Για εμάς δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για πανηγυρισμούς. Τα προβλήματα είναι μεγάλα, έχουν βάθος και η λύση τους απαιτεί σοβαρότητα και δουλειά. Η λύση των προβλημάτων θα θίξει οικονομικά, κοινωνικά και γραφειοκρατικά κατεστημένα, γι’ αυτό και θα έχουμε ισχυρούς αντιπάλους. Πιστεύω πως με την υποστήριξη των πολιτών θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια. Των πολιτών που περιμένουν τολμηρά και αποφασιστικά βήματα. Των πολιτών που ήταν και θα είναι αυστηροί κριτές. Συμπαραστάτες και αυστηρούς κριτές θέλουμε τους πολίτες.
Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες για την υποστήριξή τους στον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.
Θέλω ξεχωριστά να τους ευχαριστήσω για την μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν και σε εμένα.
Δεσμεύτηκα και δεσμεύομαι πως δεν θα σας φέρω ποτέ στη δύσκολη θέση να απολογηθείτε για δικές μου πράξεις και επιλογές.
Δεσμεύτηκα και δεσμεύομαι να είμαι κοντά σας, υποστηρίζοντας την λύση των δίκαιων αιτημάτων σας, όπως να υποστηρίζω και να υπερασπίζομαι και την πόλη μας.

ΘΑ ΤΙΜΗΣΩ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ
Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Είμαστε σίγουροι ότι θα την τιμήσεις, όπως και την εμπιστοσύνη του Προέδρου.Συγχαρητήρια

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα για άλλη μια φορά, καλείσαι να ανταποκριθείς στις υψηλές μας προσδοκίες, για δυναμική παρουσία και στήριξη στις γειτονιές της Δυτ.Θεσσαλονίκης, για άσπιλη και αμόλυντη παρουσία, για την Θεσσαλονίκη που μας αξίζει, Θελήσαμε την Αλλαγή, Μπορέσαμε την Αλλαγή, τώρα ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ!
Καλή Δύναμη στο έργο σου, και σε θέλουμε πάντα κοντά μας.
Νίκος Ιωαννίδης.
Ηλιούπολη

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ...
ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...