3 Σεπ 2009

Για μια ακόμη φορά ο κ. Καραμανλής δεν είπε την αλήθεια.

Δεν δέχτηκε την πρόταση του Γ. Παπανδρέου για διπλές εκλογές στις 07-06-09 και επανεκλογή στην Προεδρία της Δημοκρατίας του κ. Παπούλια, πριν μερικούς μήνες.
Τώρα προκαλεί νέες πρόωρες εκλογές επικαλούμενος την μη εκλογή του κ. Παπούλια τον Μάρτη του 2010.
Ξέρει πως το Φθινόπωρο που έχουμε μπροστά μας η αγανάκτηση του κόσμου θα πολλαπλασιαστεί γιατί θα έρθουν οι πρόσθετοι φόροι της εφορίας, που επέβαλε την Άνοιξη.
Ο ίδιο ομολόγησε ότι το 2010 θα είναι η πιο δύσκολη οικονομική χρονιά.
Το λογικό συμπέρασμα αυτών είναι ότι την Άνοιξη θα έχανε τις εκλογές με 15 μονάδες τουλάχιστον διαφορά.
Προκάλεσε τώρα τις εκλογές γιατί πιστεύει ότι μπορεί να αποκλείσει την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ. πιστεύοντας πως θα προκύψει χάος και μέσα από το χάος ίσως επιβιώσει προσωπικά.
Οι πολίτες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, έχουν γυρίσει την πλάτη στον κ. Καραμανλή.
Οι πολίτες μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου στις εκλογές ξεκινούν μια νέα δημιουργική προσπάθεια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γιάννη,
Αυτη ειναι η τελευταία ευκαιρία του τόπου, και το ΠΑΣΟΚ έχει την πραγματικά βαριά ευθύνη να μας βγάλει από το πολιτισμικό, διαρθρωτικό και οικονομικό τέλμα. Να εκμεταλλευτεί τη συναίνεση του κόσμου στα μεγάλα ζητήματα, να αλλάξει τη ζωή μας μακροπρόθεσμα. Πρέπει αρχικά να θέσει βραχυπρόθεσμους στόχους με απτά αποτελέσματα, να τα επιτύχει και να τα επικοινωνήσει κατάλληλα. Να κυβερνήσει με διαφάνεια και αυστηρή πειθαρχία, να μην υπολογίσει πολιτικό κόστος στις τομές πυ θα επιχειρήσει στην οικονομία, στη Δημ. Διοίκηση, κλπ.

Είναι η τελευταία ευκαιρία, και για το ΠΑΣΟΚ, αλλά πάνω απ'όλα για την Ελλάδα. Ας επαναλάβουμε τους άθλους του 93-99 ,ας ξανανοιώσουμε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, ας αποκαταστήσουμε τη διεθνή εικόνα μας.
Με εκτίμηση,
Μ. Χρηστίδης